Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Janssons svar på Odilon-uppgifterna: "Tror inte det räcker"

Jupiler Pro League

Club Brugges Odilon Kossounou uppges vara på flera storklubbars radar där prislappen sägs ligga på omkring 150 miljoner kronor.
En för låg summa för att lyckas köpa loss mittbacken tror Jesper Jansson.
- Jag tror inte det kommer räcka, säger Hammarbys sportchef till Fotbollskanalen.

Foto: Bildbyrån

Odilon Kossounou spelade bara i Hammarby i ett halvår, från januari 2019 till juli 2019, innan han lämnade Stockholmsklubben för spel i Club Brugge. Bajen uppgavs då få rekordmycket pengar, omkring 40 miljoner kronor, för försvarsspelaren.

I dagarna har också Odilon uppgetts aktuell för flera storklubbar ute i Europa. Bland annat ska Milan och Inter visat intresse och under lördagen kom uppgifter om att Arsenal ska ha Odilon på sin radar.

Hammarbys sportchef Jesper Jansson gläds med Odilon.

- Jag tänker inte så mycket på det. Det är väldigt roligt för honom och sedan är det kredd för oss i Hammarby i och med att han har varit här, säger han till Fotbollskanalen.

ANNONS

Jansson berättar vidare att han inte är förvånad över att det redan nu rapporteras om en flytt till en större klubb än Club Brugge för Odilon.

- Nej, jag är inte förvånad i och med att jag följde honom när han var här. Vi har följt honom nere i Belgien och hans framfart i Club Brugge och har kontakt med dem, säger han.

Enligt rapporter ska Odilon värderas till omkring 150 miljoner kronor, men det är inte en prislapp som Jansson tror räcker för att storklubbar ska kunna köpa loss 20-åringen från Club Brugge.

- Jag tror inte det kommer räcka, men det är klart att det som brukligt finns det klausuler inskrivna om han skulle bli såld vidare, svarar Jansson på frågan vad det skulle betyda ekonomiskt för Hammarby om Odilon säljs av sin belgiska klubb.

Hur mycket pengar skulle det innebära för Hammarby om han säljs för 150 miljoner?

ANNONS
- Vi kommenterar inte sånt förrän något är officiellt.

Odilons avtal med Club Brugge sträcker sig till sommaren 2024.

Publicerad 2021-02-21 kl 11:19

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto