Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Sammanfattning av Bundesligahelgen

*Bayern München knallar på i toppen av Bundesliga. 3-0 borta mot Mainz 05 var ett fantastiskt resultat och sättet laget gjorde på var övertygande. Mandzukic med två mål och Müller med ett fortsätter att hålla firma Gomez och Robben på bänken. Robben blev inbytt och sprang efter slutsignalen besviket omedelbart ut till spelarkabinerna utan att tacka motståndarna för en god match. Klubben har kontroll på holländaren men får passa sig för Robbens historia som strulpelle, han gnäller och det högt.

ANNONS

*Per Nilssons Nürnberg lyckades vinna med 2-1 mot ett bättre Borussia Mönchengladbach. Nilsson hade ingen höjdarmatch men har ändå blivit kallad till landslaget av Erik Hamrén för att ersätta Mikael Antonsson. Inte en sekund för tidigt om ni frågar mig, den platsen har han gjort sig förtjänt av.

*Nikola Djurdjic sköt segern till Greuter Fürth mot Schalke på bortaplan och räddade med det sin tränare Mike Büskens från att få foten. 2-1 slutade matchen till Fürth och den förre Helsingborgsanfallaren stod för en stark insats i sin nya klubb där han även assisterade till lagets andra mål. Michel Bastos debuterade för Schalke och gjorde ett otroligt mål för sin nya klubb!

*Nils Petersen ville inte vara sämre än Bastos utan stod också för en pärla när han avgjorde matchen mellan Werder Bremen och Hannover med sitt 2-0-mål. Även ettan gjordes av Petersen efter snyggt förarbete av Eljero Elia.

ANNONS

*Eintracht Frankfurts nyförvärv Srdjan Lakic gjorde lagets båda mål i segern mot Hamburg med 2-0. Lagets tränare Armin Veh har sökt efter en anfallare och vilken utdelning han fick på sitt val.

*Düsseldorf tog sina första tre poäng under våren mot Stuttgart som fortfarande inte har tagit någon under vårsäsongen. 3-1 slutade matchen och Düsseldorf visade prov på effektiv offensiv och det räckte för att avväpna VfB.

*Heurelho Gomes debuterade för Hoffenheim och laget vann oväntat hemma mot Freiburg med 2-1 efter att ha vänt underläge till vinst. En viktig seger för den nye tränaren Marco Kurz. På läktaren satt Tim Wiese och såg på hur inlånade Gomes förpassade honom ännu längre från en plats i startelvan.

*Borussia Dortmund tog en riktig skalp med bortavinsten mot Leverkusen med 3-2. En högst underhållande match mellan två lag som verkligen bjöd på en böljande och intensiv tillställning. Bättre reklam för Bundesliga hittar du inte.

ANNONS

*Augsburg fortsätter att ta poäng och fick med sig en poäng från bortamötet mot Wolfsburg. Augsburg nye målvakt Alex Manninger (en f.d. favoritvärvning i Football Manager) har lyft laget och stod för ett antal avgörande räddningar i matchen.

*Helgen var ingen höjdare för förbundskaptenen Jogi Löw. Schweinsteiger, Schmelzer, Götze och Reus har alla fått lämna återbud till onsdagens träningslandskamp mot Frankrike på grund av skador. Frågetecken finns fortfarande på Miro Klose och Lars Bender som under dagen kommer att bli under undersökta av landslagsläkarna.

Publicerad 2013-02-04 kl 17:30

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto