Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Everton ger sig in i jakten på Arsenal-mittfältare

Sillybloggen

Arsenals walesiske stjärnmittfältare Aaron Ramsey har under inledningen av den här säsongen varit ryktenas man i England. Mittfältaren sitter på ett utgående kontrakt med Londonklubben och nyligen kom rapporter om att samtal om ett nytt kontrakt bröt samman, vilket innebär att han ser ut att lämna klubben efter säsongen.

Juventus, Liverpool och senast Manchester United har alla nämnts som intressenter av mittfältaren, men enligt den engelska tidningen The Sun, så ger sig nu även Everton in i kampen om mittfältarens signatur. Tidningen skriver att Everton är villigt att erbjuda mittfältaren 150 000 pund i veckan, drygt 1,7 miljoner kronor.

Ramsey är i höst noterad för ett mål och tre assist på åtta matcher i Premier League.

ANNONS
Publicerad 2018-10-17 07:59

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto