Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Mushekwi ryktas lämna Dalian – Bosse Andersson: ”Djurgården en omöjlighet”

Sillybloggen

Den kinesiska klubben Dalian Yifang har gjort klart med ytterligare två utländska spelare, Marek Hamsik från Napoli och Emmanuel Boateng från LA Galaxy. Det gör att laget framöver kommer att stå med fem utländska spelare och det maximala antalet tillåtna i varje lag i den kinesiska ligan är fyra. Ena av de fem spelarna är den tidigare Djurgården-spelaren Nyasha Mushekwi.

Enligt sajten Soca 263 (från Zimbabwe) innebär det att just Mushekwi eller argentinaren Nicolas Gaitan kommer att få flytta på sig inom kort. Sajten skriver också, med hänvisning till kinesisk media, att Mushekwi skulle vara aktuell för en flytt tillbaka till Djurgården.

Det avvisas dock av Stockholmsklubbens sportchef Bosse Andersson.

– Jag har haft kontakt med Nyasha och jag är ganska uppdaterad i situationen. Jag ser det som en omöjlighet nu att han skulle spela i Djurgården. Han är otroligt populär och han har skrivit ett nytt kontrakt som han har två år kvar på, säger han till Fotbollskanalen.

Annons

Mushekwi kom till Djurgården på lån under 2015, från sydafrikanska Mamelodi Sundowns. Anfallaren gjorde då stor succé, tolv mål på 21 matcher, och blev en publikfavorit. I januari 2016 skrev han sedan på för sin nuvarande klubb Dalian Yifang.

Publicerad 2019-02-20 23:15

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto