Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Watford redo att lägga bud på Olsen

Sillybloggen
Napoli - Atalanta
Napoli
Atalanta
STREAMA PÅ LÖRDAG
Genoa - Frosinone
Genoa
Frosinone
STREAMA PÅ LÖRDAG
Torino - Monza
Torino
Monza
STREAMA PÅ LÖRDAG
Fotbollslördag Europa: Lazio - Juventus
Lazio
Juventus
STREAMA PÅ LÖRDAG
Fiorentina - Milan
Fiorentina
Milan
STREAMA PÅ LÖRDAG
Lecce - Roma
Lecce
Roma
STREAMA PÅ MÅNDAG

Sveriges landslagsmålvakt Robin Olsen anslöt förra sommaren till Roma från FC Köpenhamn och är förstemålvakt i den italienska storklubben. Men efter att tränaren Eusebio Di Francesco och sportchefen Monchi lämnade klubben, så uppgav italienska tidningen Gazzetta dello Sport att Roma “sannolikt” vill sälja Olsen i sommar och att det mest troliga är att det i sådana fall blir en flytt till en Premier League-klubb. 

Olsen kommenterade därefter uppgifterna under senaste landslagssamlingen, samtidigt som nye tränaren Claudio Ranieri i dag uttalade sig om att han tror på svensken.

– Det vet jag ingenting om, sa Olsen.

– Olsen är en jättebra målvakt. Jag gillar honom och höll koll på hans utveckling redan innan han anslöt till Roma. Han har mitt fulla förtroende, sa Ranieri, enligt klubbens Twitterkonto, i dag.

Nu uppger däremot tuttomercatoweb.com att Olsen är till försäljning och att Premier League-klubben Watford ska vara redo att lägga ett bud på målvakten. I Watford spelar sedan tidigare svenskduon Pontus Dahlberg och Ken Sema – och laget är inför helgens omgång placerat på åttondeplats i Premier league.

Annons

Robin Olsen är den här säsongen noterad för 26 ligamatcher i Serie A, sex matcher i Champions League och två matcher i italienska cupen. Målvakten har avtal med Roma fram till sommaren 2023.

Publicerad 2019-03-29 18:18

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto