Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Blåvitt-aktuelle backen förhandlar med Örgryte

Sillybloggen

Joel Qwiberg, 26, är just nu klubblös och tidigare i veckan sa spelarens agent Per Jonsson att han var aktuell för en flytt till IFK Göteborg.

– Ett intresse fanns ju och tränaren ringde spelaren i fråga. Sen blev det ingenting, de gick inte vidare. Det var inte konstigare än så. Märkligt kan jag tycka, men det var så det gick till. När en tränare brukar ringa en spelare så brukar det vara på riktigt. Det betyder ju inte att vi hade kommit överens med Blåvitt ändå eller att Joel hade sagt ja eller nej till det, sa Jonsson till Fotbollskanalen i torsdags.

Blåvitts tränare Poya Asbaghi förnekade däremot att han hört av sig till Qwiberg och nu ger sig nästa Göteborgsklubb in i jakten på vänsterbacken.

Enligt Göteborgs-Posten är Örgryte, som spelar i superettan, intresserade av att knyta till sig Qwiberg. GP skriver att parterna förhandlar om en lösning och dessutom har Öis varit ute efter förstärkning på just vänsterbackspositionen.

ANNONS

– Vi håller på att prata med framförallt en, sa dessutom tränaren Thomas Askebrand till GP i fredags.

Publicerad 2019-03-31 14:40

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto