Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Roma-anfallare blev utlånad till Leipzig - avslöjar nu alla tidigare intressenter

Sillybloggen

Romas tjeckiske anfallare Patrik Schick, 24, blev inför den här säsongen utlånad till RB Leipzig och är hittills noterad för sju mål och tre assist på 19 matcher. Leipzig har även en option om köp inskriven i överenskommelsen, något klubben kan utnyttja i sommar.

Men inför säsongen fanns även fler klubbar som var intresserade av anfallaren. Nu avslöjar 24-åringen vilka klubbar han förde samtal med.

– Jag pratade även med Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen och Schalke 04 här i Tyskland. I England var det Everton och Crystal Palace och Valencia i Spanien, säger han till iSport.cz och fortsätter:

– Jag kände att Leipzig ville ha mig mer och jag blev även attraherad av att få spela så som tränaren Julian Nagelsmann vill göra. Jag är säker på att jag gjorde rätt val.

Schick anslöt sommaren 2018 till Roma från Sampdoria.  Leipzigs köpoption är, enligt Football-Italia, på 29 miljoner euro, drygt 324 miljoner kronor, medan det tyska laget redan har betalat 3,5 miljoner euro, drygt 39 miljoner kronor för låneavtalet.

Annons
Publicerad 2020-03-22 20:55

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto