Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Italien-proffs nära återkomst till allsvenskan

Sillybloggen 2021-06-28 14:12

BK Häcken har haft en svag inledning av allsvenskan och ligger sist i tabellen. Nu ser klubben ut att förstärka med ett väletablerat namn. Samuel Gustafson är aktuell för en återkomst i Häcken, rapporterar GT.

Gustafson som spelade i Häcken fram tills sommaren 2016 då han lämnade för spel i italienska Torino. Efter en mindre lyckad sejour där har mittfältaren varit utlånad till Perugia och Hellas Verona, innan han i september skrev på för Cremonese i Serie B.

26-åringen som tillsammans med sin tvillingbror Simon Gustafson var framträdande i allsvenskan har ett kontrakt med Cremonese som sträcker sig till nästa sommar ser nu alltså ut att återvända till allsvenskan. Han har tidigare medgett att han haft en viss hemlängtan.

– Jag känner att det finns någon typ av hemlängtan med att spela i allsvenskan igen och att spela för att vinna allsvenskan. Det hade också varit kul, men jag kan inte säga att jag har bestämt mig konkret för något jag vill göra inför nästa år och året efter det. Det är mer allmänna känslor och tankar man har. Det är klart att jag saknar Sverige också. Det finns saker som är bättre här än hemma och tvärtom, berättade han för Fotbollskanalen i våras.

ANNONS

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto