Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Messi har bestämt sig - allt närmare PSG

Sillybloggen

I går kom beskedet att Lionel Messi inte blir kvar i Barcelona, och det dröjde inte länge innan det började komma rykten om att argentinaren var aktuell för en flytt till PSG.

Under fredagskvällen har ryktena om Messi och PSG tilltagit i intensitet. Den franska huvudstadstidningen Le Parisien skriver att Messi nu har bestämt sig: det är PSG han vill till – och pappan Jorge Messi har börjat förhandla med klubben.

Den franske journalisten Saber Desfarges skriver även att Messi och PSG nu är nära varandra i kontraktsförhandlingarna. Han skriver också att det är just PSG som Messi vill till.

Telefoot-journalisten Julien Maynard skriver också om att PSG och Messi närmar sig varandra, och uppger att Messi redan beslutat sig för att han inte är intresserad av att ta tröja nummer tio i klubben, som hans tidigare Barcelona-lagkamrat Neymar just nu har. Istället har han riktat in sig på nummer 19, ett nummer han tidigare haft i både Barcelona och det argentinska landslaget.

Annons

Tidigare har det rapporterats att Messi pratat med PSG:s argentinske tränare Mauricio Pochettino, och att PSG erbjudit ett treårskontrakt där 34-åringen skulle tjäna 50 miljoner euro, drygt 500 miljoner kronor, per år.

Annons
Publicerad 2021-08-06 20:42

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto