Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Juventus vill värva forward från PSG

Sillybloggen

Att Juventus är på jakt efter nyförvärv är ingen hemlighet. Tidigare har klubben ryktats vara redo att sälja Dejan Kulusevski, 21, för att frigöra budgetutrymme till januarifönstret. Svensken har i sin tur kopplats ihop med en flytt till Premier League, och både Arsenal samt Tottenham har uppgetts vilja värva 21-åringen.

Nu rapporterar Corriere della Sera och Foot Mercato att Juventus planerar att värva Mauro Icardi, 28, från Paris Saint-Germain. Enligt uppgifterna hoppas Turinklubben kunna övertyga PSG att släppa forwarden i januari genom att erbjuda ett lån med en köpoption.

Mauro Icardi värvades till PSG från Inter inför säsongen 2019/2020. Hittills har 28-åringen noterats för 36 mål på 80 matcher i den franska storklubben.

Juventus har tidigare ryktats vara intresserat av att värva succéspelare Dusan Vlahovic från Fiorentina. Men prislappen, som uppges ligga på runt 800 miljoner kronor, kan skrämma iväg Turinklubben.

Annons
Publicerad 2021-12-14 13:55

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto