Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

The Times: Griezmann på väg bort - för att Atlético ska ha råd med Ronaldo

Sillybloggen

Den spanska La Liga-jätten Atlético Madrid sägs vara ute efter Cristiano Ronaldo, som tillhör en annan storklubb: Manchester United. För att få in Premier League-gängets portugis behöver dock Atlético offra en av sina bärande spelare, rapporterar The Times.

Den ansedda tidningen skriver att Atlético Madrid vill göra sig av med Antoine Griezmann, som utöver spel i sitt spanska klubblag även representerar det franska landslaget. The Times menar att det är en åtgärd för att klubben ska ha råd att plocka in nämnde Ronaldo, som sitter på en allt annat än försiktig lön. Enligt fotbollssajten Goal, som hänvisar till Daily Mail, tjänar Cristiano Ronaldo omkring 385 000 (ungefär 4,7 miljoner kronor) i veckan.

Fransmannen Antoine Griezmann har ett kontrakt med Atlético till och med sista juni nästa år. Därefter ska han återvända från utlåningen till FC Barcelona, om inga andra besked anländer.

Annons
Publicerad 2022-07-25 07:01

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto