Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Presidenten bekräftar: Felix lämnar Chelsea

Sillybloggen
Cádiz - Granada
Cádiz
Granada
STREAMA IDAG 20:55
Getafe - Sevilla
Getafe
Sevilla
STREAMA IMORGON
Almería - Osasuna
Almería
Osasuna
STREAMA IMORGON
Valencia - Mallorca
Valencia
Mallorca
STREAMA IMORGON
Fotbollslördag Europa: Barcelona - Las Palmas
Barcelona
Las Palmas
STREAMA IMORGON
Villarreal - Atlético Madrid
Villarreal
Atlético Madrid
STREAMA PÅ MÅNDAG

Joao Felix fick det aldrig att lyfta under sitt halvår i Chelsea. Samtidigt som laget dalade i tabellen, mäktade portugisen endast med fyra mål under sitt halvårslånga lån från Atlético Madrid.

Men spekulationerna under våren har ändå handlat om att Chelsea sägs vara intresserat av att hämta in 23-åringen på permanent basis. Uppgifter som nu dementeras av Atléticos president, Enrique Cerezo.

– Vi har vetat det i mindre än 24 timmar, han kommer och vi får se vad som händer. Vi har ingenting planerat, säger han i en intervju med AS.

Enligt uppgifter från AS är det anställningen av Mauricio Pochettino som var tungan på vågen i Felix-situationen. Den argentinske Chelsea-tränaren sägs inte vara någon större beundrare av Felix och nu ser han alltså ut att återvända till den spanska huvudstaden under sommaren.

Annons

Marca uppger dock att Felix själv gärna hade stannat permanent i London, eftersom han var nöjd med sitt halvår i den engelska huvudstaden.

När lånet av Felix presenterades uppgav bland annat Fabrizio Romano att det inte fanns någon köpoption i avtalet. Relevo uppgav dock efteråt att Chelsea ansträngde sig för att få till en övergång. Spekulationer som nu alltså verkar få ett slut.

Publicerad 2023-05-30 13:50

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto