Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

AGF-sportchefen om Beijmo: "En bra dialog"

Sillybloggen

Malmö FF-backen Felix Beijmo, 25, går en oviss framtid till mötes.

Högerbacken blev i vintras utlånad till Århus över den danska vårsäsongen, som nu är slut, och har i grunden kontrakt med MFF över 2023. Samtidigt uppgav Expressen i veckan att Beijmo lär lämna Skåneklubben framöver, och att Århus, åtminstone vid den tidpunkten, inte var nära att knyta till sig svensken på permanent basis.

Nu uttalar sig i sin tur Århus sportchef Stig Inge Bjørnebye om att han är optimistisk kring att ha kvar Beijmo inför nästa säsong i Danmark.

– Vi ser positivt på möjligheterna att nå en överenskommelse. Det är en bra dialog mellan parterna, säger sportchefen till Tipsbladet.

Annons

Tidigare i veckan sa MFF-sportchefen Daniel Andersson följande om Beijmos situation:

– Han har gjort en väldigt stark vår där så det är skitkul för honom. Vi får se vad som händer där – om de är intresserade av att ta honom eller om Felix har några andra (tankar), eller om vi… Vi får väl kolla över vår situation. Vi sitter ganska bra på positionen ändå tycker jag, sa han då.

Beijmo kom första gången till MFF under 2019 på lån, och skrev sedan på permanent 2020.

Publicerad 2023-06-10 16:21

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto