Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

3:11
Nästa

Avbryt
Försök igen

Dansk media: Sirius köper loss Abou Ali

Sillybloggen

IK Sirius har värvat mittbacken Henrik Castegren. Nu kommer uppgifter som gör gällande att Uppsalaklubben även har gjort klart med ett offensivt nyförvärv.

Nordjyske hävdar nämligen att IK Sirius köper loss forwarden Wessam Abou Ali, 24, från Vendsyssel FF i danska andraligan. Enligt tidningen har det varit tuffa förhandlingar mellan klubbarna gällande övergångssumman, men nu är alla parter helt överens och därmed återstår bara den obligatoriska läkarundersökningen.

Vad prislappen hamnar på framgår inte av uppgifterna, men enligt Nordjyske rör det sig om en “betydande spelarförsäljning” för Vendsyssels del.

Nyligen bekräftade Sirius huvudtränare Christer Mattiasson att man är på jakt efter en ny forward, som kan ersätta den numera sålda forwardsstjärnan Christian Kouakou.

Annons

– Om vi tar bort en så behöver vi ha in en. Vi tittar på det, om det blir en affär, sa Mattiasson till Fotbollskanalen då.

Totalt blev det 29 mål samt tre assist på 66 matcher i Vendsyssel-tröjan för Wessam Abou Ali. Tidigare i karriären har forwarden även representerat Ålborg och Silkeborg.

Sirius ligger på tolfte plats i allsvenskan efter 14 spelade matcher, fyra poäng före AIK på negativ kvalplats.

Publicerad 2023-07-13 07:10

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto