Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Pettersson på KFF:s lista

Sillybloggen

Kalmar FF uppges vara ute efter att ta in en ny målvakt efter att förstekeepern Ricardo Friedrich, 30, lämnat klubben. Tidigare i veckan uppgav fotbolldirekt.se att KFF har haft flera samtal med Samuel Brolin, som sitter på ett utgående avtal med AIK, och att den 23-årige keepern har Smålandsklubben som sitt huvudspår, samtidigt som de sägs närma sig slutförhandlingar.

Nu kommer i sin tur lokaltidningen Barometern med nya uppgifter om att en annan målvakt, som är på KFF:s lista, är förre Halmstads BK- och IFK Norrköping-keepern Isak Pettersson, 26, som numera håller till i den norska klubben Stabæk.

KFF-sportchefen Jörgen Petersson vill däremot inte kommentera om Pettersson är aktuell.

– Svaret är detsamma (som med Brolin). Förutom att han (Pettersson) inte är i allsvenskan, utan i den norska ligan. Men det är samma sak, det är klart att det spekuleras kring målvakter som är på väg att bli lediga. Jag har full respekt för det. Sen kollar vi bredare än så, som på åldersstruktur och individuella egenskaper, säger Petersson till Barometern.

Annons

Pettersson anslöt till Stabæk från franska Toulouse inför årets säsong, och har sedan dess varit ordinarie i klubben, som just nu tampas i bottenstriden i den norska högstaligan.

Pettersson har kontrakt med Stabæk över 2023, och sa i oktober följande om sin framtid:

– Det har varit intresse från en del klubbar (i allsvenskan), men jag vill inte säga vilka det har varit. Det spelar inte så stor roll var det är. Jag vill bara vara i en miljö, som är utvecklande och utmanande, där de tror på mig och där jag kan visa vad jag går för. Det är samtidigt svårt att säga vad som händer nästa år, då det är ganska tidigt. Jag tycker dock att vi är på ett bra spår nu i Stabæk med en ny coach, så det är lite saker man får se över, sa han till Fotbollskanalen då.

Publicerad 2023-11-30 06:49

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto