Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Gais på väg att värva Westermark

Sillybloggen

Jesper Westermark har via en option sagt upp sitt kontrakt med Östers IF. Forwarden, som vann skytteligan i superettan i år med 17 fullträffar, har dock inte uteslutit en förlängning med det rödblåa Växjölaget.

– Det är ingen dörr som är stängd för Öster. Sedan har jag inte tänkt så mycket på framtiden, även om jag börjar tänka på det mer nu och folk frågar om det, sa Westermark till Fotbollskanalen i slutet av november.

– Men det förs väl lite diskussioner, det gör det. Det sker både på Österfronten och andra fronter. Vi får se var det landar och var familjen och jag kan må bäst.

Mycket talar dock för att Westermark spelar fotboll på annan ort nästa säsong. Och en flytt hem till Göteborg är trolig.

Aftonbladet hävdar nämligen att den allsvenska nykomlingen Gais är på väg att värva 30-åringen. Enligt uppgifterna har parterna haft ett positivt första möte, och det återstår bara ett par detaljer innan övergången blir helt klar.

Annons

– Det är klart att det finns en koppling till Gais, men det är inget jag kan säga någonting om nu, sa Westermark i november.

Det återstår att se ifall parterna kommer överens. Skulle affären gå i lås återvänder Westermark till Gais, som han representerade mellan 2018-2019.

ÖIF spelar i superettan nästa säsong.

Publicerad 2023-12-29 15:14

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto