Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Abou Ali närmar sig flytt till Egypten

Sillybloggen

Wessam Abou Ali stod för braksuccé i IK Sirius efter att han anslöt från Vendsyssel FF i den danska andraligan i somras. Anfallaren noterades för tio mål och en assist på 16 allsvenska matcher.

I vinter har det med anledning av succén spekulerats vilt kring hans framtid. Både svenska och utländska storklubbar har ryktats vara intresserade av att värva honom. Malmö FF, Djurgårdens IF, AIK, Utrecht och egyptiska Al Ahly är klubbar som sagts ha intresse av att värva honom.

Tidigare i december kom det uppgifter kring att Al Ahly lagt ett bud på 15 miljoner kronor för Abou Ali. Det budet nobbade Sirius.

Men nu kommer det nya uppgifter om att en övergång kan närma sig.

Egyptiska tidningen Elwatan News rapporterar, enligt UNT, att Al Ahly har höjt sitt bud till Sirus. Det nya budet ska ligga på 1,6 miljoner dollar, motsvarande drygt 16 miljoner kronor, och UNT skriver att Abou Ali närmar sig en flytt.

Annons

Samtidigt ska Abou Ali vara överens med den egyptiska klubben om ett fyraårsavtal med en årslön på drygt tio miljoner kronor.

– Jag har inga kommentarer för tillfället, säger Abou Alis agent Jacob Krüger till UNT.

Abou Alis kontrakt med Sirius sträcker sig till 2027.

Publicerad 2024-01-01 15:57

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto