Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

2:32
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Al-Hilal berett att betala 1,16 miljarder kronor för Raphinha

Sillybloggen

Barcelona har det tufft ekonomiskt, och under de senaste månaderna har det spekulerats i att flera stjärnspelare kan lämna i sommar, för att klubben ska få in välbehövliga pengar.

Spanska tidningen Sport har tidigare uppgett att Barcelona hoppas dra in 200 miljoner euro, drygt 2,3 miljarder svenska kronor utifrån spelarförsäljningar i sommar.

En spelare som kan komma att lämna då är brassen Raphinha.

Brittiska Football Insider rapporterar att Tottenham, Chelsea, och Arsenal har stora intressen för att värva 27-åringen. Men den troligaste destinationen ska enligt sajten vara Saudiarabien.

Al-Hilal ska vara berett att betala Barcelona 86 miljoner pund (1,16 miljarder kronor) och tredubbla Raphinhas nuvarande lön i Barcelona. Och kommer ett sådant bud ska både Barcelona och spelaren i fråga vara beredda att gå den saudiska klubben tillmötes.

Annons

Således återstår det att se om Al-Hilal gör slag i sak och skickar i väg budet, eller om Raphinha möjligtvis gör en återkomst till Premier League där han tidigare representerat Leeds United.

Publicerad 2024-04-02 14:33

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto