Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Graham Potter nobbar Ajax

Sillybloggen

Svenskbekantingen Graham Potter har stått utan uppdrag sedan han tvingades lämna Chelsea i april 2023.

Sedan dess har det ryktats om massvis med klubbar som nästa destination för 48-åringen: Dortmund, Manchester United, West Ham, Milan och det svenska herrlandslaget är några det ryktats om som varit ute efter engelsmannens tjänster.

Senast i raden av klubbar att länkas med Potter är Ajax. Och där verkar det nu skett framsteg.

Engelska Evening Standard rapporterar att Potter för samtal med Amsterdamklubben om att ta över klubben inför nästa säsong. John van’t Schip leder laget på interimbasis under resterande del av pågående säsong.

Evening Standard hävdar att Potter fört samtal med klubbens högst uppsatta, men att det återstår att se om han vill ta uppdraget med tanke på kaoset som utspelar sig i klubben just nu. Senast förra veckan blev klubbens vd och ordförande avsatt, misstänkt för insiderbrott.

Annons

Senare under måndagen rapporterade engelska Sky Sports att Potter nobbat Ajax. Potter ska ha förklarat för klubben att han inte är intresserad av jobbet just nu, efter att man fört diskussioner. Potter var enligt Sky Ajax förstaval.

Vad som dock står klart är att Potter är redo för att jobba igen, menar Evening Standard. Han har, enligt sajten, många andra förfrågningar från både klubb- och landslag.

Publicerad 2024-04-08 09:44

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto