Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
CHAMPIONS LEAGUE

Berget: "Vi kommer ha massivt stöd på hemmaplan"

Nästa

Avbryt
Försök igen

Med sina två mål såg Jo Inge Berget till att ordna en möjlig vändning för Malmö FF i Champions Leagues playoff efter 2-3 mot Celtic.
Norrmannen såg också till att bli om möjligt ännu mer impopulär i Skottland.

Berget spelade för Glasgow-laget i fjol och var med när Celtic missade att ta sig till Champions Leagues gruppspel. Daily Record ger Berget skulden för misslyckandet för den norske tränaren Ronny Deilas gäng i fjol.

Tidningen skriver att "Berget var den avgörande faktorn bakom Deilas misslyckande" och skulle kunna snuva sin landsman på Champions league-spel en andra gång.

Berget kom till Celtic just före Champions League-kvalet i fjol, utlånad från Cardiff, men lyckades inte särskilt väl. Enligt Daily Record blev han nästan som en driftkucku på Parkhead. Efter att bara ha spelat fyra ligamatcher under hösten återvände Berget till Cardiff innan han värvades av Malmö FF.

Tillbaka på Parkhead gav Berget svar på tal.

- Jag vet inte om det var så viktigt för mig att bevisa någonting. Men okej, det sista målet kändes extra för mig. Det viktiga är att vi kan fokusera om till hemmamatchen. Där kan vi få ett massivt stöd, säger Berget till sydsvenskan.se.

- Celtic är ju i ledningen. Men det är öppet nu. Detta ska vi kunna klara hemma.
Returen spelas i Malmö på tisdag.

Publicerad 2015-08-20 kl 08:45
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons