Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Berget: "Vi kommer ha massivt stöd på hemmaplan"

Allsvenskan 2015-08-20 kl 08:45

Med sina två mål såg Jo Inge Berget till att ordna en möjlig vändning för Malmö FF i Champions Leagues playoff efter 2-3 mot Celtic.
Norrmannen såg också till att bli om möjligt ännu mer impopulär i Skottland.

Berget spelade för Glasgow-laget i fjol och var med när Celtic missade att ta sig till Champions Leagues gruppspel. Daily Record ger Berget skulden för misslyckandet för den norske tränaren Ronny Deilas gäng i fjol.

Tidningen skriver att "Berget var den avgörande faktorn bakom Deilas misslyckande" och skulle kunna snuva sin landsman på Champions league-spel en andra gång.

Berget kom till Celtic just före Champions League-kvalet i fjol, utlånad från Cardiff, men lyckades inte särskilt väl. Enligt Daily Record blev han nästan som en driftkucku på Parkhead. Efter att bara ha spelat fyra ligamatcher under hösten återvände Berget till Cardiff innan han värvades av Malmö FF.

ANNONS

Tillbaka på Parkhead gav Berget svar på tal.

- Jag vet inte om det var så viktigt för mig att bevisa någonting. Men okej, det sista målet kändes extra för mig. Det viktiga är att vi kan fokusera om till hemmamatchen. Där kan vi få ett massivt stöd, säger Berget till sydsvenskan.se.

- Celtic är ju i ledningen. Men det är öppet nu. Detta ska vi kunna klara hemma.
Returen spelas i Malmö på tisdag.

Streama alla matcher från UEFA Champions League på Telia och C More

Och massor av annan fotboll, sport och underhållning.

Streama nu

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto