Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
CHAMPIONS LEAGUE

Celticsupporterns ödesdigra vad - måste tatuera Bergets namn på rumpan

Ibland lovar man saker man bittert får ångra efteråt. Onsdagens tweet från Celticsupportern Aidan O'Brien var just en sådan grej.
"Om Jo Inge Berget gör mål mot oss ska jag tatuera hans namn på rumpan", skrev han inför matchstart.

Den norske MFF-stjärnan Jo Inge Berget såg till att hålla hoppet vid liv inför returen i Champions League-kvalet, genom att göra två mål på sin gamla hemmaarena Celtic Park, mot just den klubb han representerade före sin flytt till allsvenskan. Tyvärr innebar fullträffarna dock dåliga nyheter för andra personer än Berget själv, skulle det visa sig. Inför matchstart hade nämligen Celticsupportern Aidan O'Brien varit så övertygad om norrmannens brister som fotbollsspelare att han lade ut ett lika vågat som ödesdigert löfte på sitt twitter-konto.

Ett uttalande som den unge skotten fick ångra, och det ordentligt, under onsdagskvällen. Efter slutsignalen i 3-2-matchen spreds tweeten vind för våg och det kryllade av skadeglada personer som gärna ville påminna honom om hans mindre genomtänkta vad.

Som Aidan O'Brien själv konstaterade en stund senare:

En som dock var förlåtande var Berget själv, som i en intervju med Sportbladet gav Aidan O'Brien frikort och inte tänkte kräva att han fullföljer tatueringen.

– Nej, det hoppas jag egentligen inte... för hans egen skull, sade Berget till tidningen.

Publicerad 2015-08-20 kl 07:49
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons