Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Ny planstormare i EM - försökte ta selfie

EM 2024 (herr)

Ännu en EM-match. Ännu en planstormare.
Under seminfinalen sprang en supporter in - och försökte ta en selfie med Kylan Mbappé.

0:32
Nästa

Avbryt
Försök igen

Foto: TT.

Se klippet i spelaren.

En stor följetång i sommarens EM-slutspel har varit alla planstormare. Den mest uppmärksammade har hittils varit när en liten pojke tog en selfie med Cristiano Ronaldo under Portugals gruppspelsmatch mot Turkiet.  Detta följdes sedan upp av ännu planstormare - och Cristiano Ronaldo var märkbart irriterad.

Och under tisdagens EM-semifinal mellan Spanien och Frankrike skedde det igen. Och en ny storstjärna var måltavlan.

Efter knappt 60 spelade minuter rusade nämligen en supporter ut på planen - med Kylan Mbappé i siktet. Han försökte, av bilderna att döma, ta en selfie med Real Madrid-spelaren.

Annons

- Nu kommer en planstormare in, jagad av tre stycken vakter. Och nu kommer det flera. Nu kommer det smälla här. Man plockar bort honom från Kylian Mbappé, sa TV4:s kommentator Lasse Granqvist i sändningen och fortsatte:

- Det var inte någon ungdom det här, utan en äldre person.

Personen kunde sedermera omhändertas av ordningsvakterna.

- Det var något sorts rekord i arrangörsmässig uselhet i Dortmund när Cristiano Ronaldo var där och sex-sju planstormare kom. Sedan dess har säkerheten skärpts ordentligt. Inte minst i numerärt, avslutade Granqvist.

Matchen slutade 2-1 till Spaniens fördel. De är således klara för EM-final på söndag. Där ställs man mot antingen England eller Nederländerna.

Publicerad 2024-07-09 kl 22:33
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto