Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Asoros utspel: "Folk blir livrädda när de kommer till Tele2"

Europa Conference League Kval

STOCKHOLM. Motståndare verkar underskatta Djurgården.
Men på Tele2 Arena får de en chock, menar Joel Asoro.
- Vi är ett bättre lag än vad folk säger.

Foto: Bildbyrån

Se höjdpunkterna från Djurgårdens IF-Apoel i spelaren ovan.

Djurgården fick med sig ett drömresultat mot Apoel i första playoff-mötet av kvalet till Europa Conference League. En imponerad insats senare och Blåränderna stod som segrare med 3-0.

Joel Asoro var nöjd med insatsen, samtidigt som han tror att gästerna från Cypern underskattade Stockholmslaget på förhand.

- Vi spelar vårt spel som vanligt, tror på det vi kan göra. Jag tycker att vi är ett bättre lag än vad folk säger. Så länge vi tror på oss själva, det är det viktigaste, säger Asoro och utvecklar:

- Alltså, jag pratar inte om allmänt folk. Jag pratar om att motståndarna kanske underskattar oss. Nu säger jag inte att det är så, men jag antar det. Alla får väl en chock när de kommer till Tele2, det är ingen nyhet direkt.

ANNONS

Djurgården har radat upp segrar senaste tiden och går som tåget i både allsvenskan och Europa-kvalet. Trots det menar Joel Asoro att motståndarna inte inser vilken kvalitet laget faktiskt har.

Varför?

- De är väl vana att spela i Europa hela tiden och så kommer det ett lag som kanske inte spelar där överdrivet mycket. Då kanske man antar att de inte kan vara jättebra, men vi visar att vi är ett jättebra lag.

Tror du att Apoel har lärt sig till returen?
- Jag kan inte säga hur det ser ut i deras huvuden, svårt att säga.

Joel Asoro menar vidare att Djurgården-spelarna bli som odjur tillsammans med fansen.

- Ja, till hundra procent. Det känns som att folk blir livrädda när de kommer hit. Så det är en fördel som jag tycker att vi ska använda ännu mer till och med, att njuta när fansen sjunger, säger Asoro, och svarar på varför han tror att det är så:

ANNONS

- Trycket. Det är en stor arena, mycket folk. Får man inte en bra start här kan det bli jobbigt.

Returen på Cypern spelas på tisdag i nästa vecka. Apoel behöver då göra minst tre mål för att Djurgården inte ska ta sig vidare till gruppspel i Europa Conference League.

Publicerad 2022-08-17 kl 21:58

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto