Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Paulinho och Bojanic knäckta efter missarna: "Hoppas att båda gråter ut i dag"

Europa Conference League Kval 2021-08-26 kl 22:50

STOCKHOLM. Darijan Bojanic och Paulinho missade straffar när Hammarby föll mot Basel.
Efteråt mådde båda dåligt.
- Jag hoppas att båda gråter ut i dag och kommer positiva i morgon, säger tränaren Milos Milojevic till Fotbollskanalen.

6:14
Nästa

Avbryt
Försök igen

Se höjdpunkterna i spelaren ovan. Bilder från Sportbladet Play.

Hammarby föll tungt mot Basel, men var väldigt nära att vinna och ta sig vidare till gruppspelet i Europa Conference League.

Matchen gick till straffar och där började Hammarby med två missar. Först sköt Darijan Bojanic över. Sedan gick Paulinho fram och då räddade målvakten. Men straffen gick om och då sköt Paulinho över.

Sedan hjälpte det inte att David Accam, Mads Fenger och Simon Sandberg gjorde mål. Basel gick vidare och efter slutsignalen berättade tränaren Milos Milojevic att Bojanic och Paulinho var knäckta.

- Jag hoppas att båda gråter ut i dag och kommer positiva i morgon, för vi har match mot Malmö på söndag, säger Milojevic och fortsätter:

ANNONS

- Båda två mår dåligt. Fotboll är mycket känslor. Inte bara för spelarna utan även för fansen. Så om du gör fel på något som kan bli stort. Det är kanske normalt då att du inte mår bra. Sverige kunde ju ha fått två lag i Europa.

Milos Milojevic tycker att det var surt för Paulinho att missa straff då han var nära att göra mål i slutet av förlängningen.

- Hade han gjort mål där så hade han blivit hjälte. Så gränsen mellan hjälte och syndabock är hårfin. Så det är upp och ner. Det är bra att vara uppe. Det viktiga är hur länge är du nere när det är tufft. Du måste upp snabbt. Det viktigaste för mig var att han var bra i spelet, säger han.

Var det givet vilka som skulle slå straffarna?
- Vi hade bestämt. Darijan och Paulinho var givna för mig. Det är hundra procent att båda ska göra mål. Men det var kanske för mycket kraft. Men det är inte enkelt. Det kan hända alla, och det har hänt ännu bättre spelare.
ANNONS

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto