POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

MFF är på plats i London - här är spelarna som har åkt med

Foto: Bildbyrån

LONDON. Malmö FF har med 18 speltillgängliga spelare till London, men hoppas få klart med en 19:e i morgon i form av Arnor Traustason. 

I dag runt klockan 14 anlände Malmö FF till sitt hotell i London, för att vara där i några timmar innan det är träning på Stamford Bridge klockan 19.30 i kväll. Därefter väntar ungefär 24 timmars vila innan det är returmöte mot Chelsea i Europa Leagues sextondelsfinal. 

När spelarbussen rullade in i dag var det några spelare som var frånvarande. De mest noterbara var Franz Brorsson, Guillermo Molins, och Arnor Traustason. Brorsson har en inflammation och går på antibiotika, Molins en känning i baksidan, och Traustason och hans partner är på BB i Sverige för att föda deras första barn. Går det bra så kan Traustason hinna till London i morgon för att spela. 

Inte heller Bonke Innocent, Samuel Adrian, eller någon av lärlingarna var med på bussen. 

Innan MFF:s träning i kväll är det även en presskonferens där Markus Rosenberg, Fouad Bachirou, och Uwe Rösler deltar. 

MFF:s trupp i London: Dahlin, Melicharek, Nielsen, Safari, Bengtsson, Larsson, Vindheim, Binaku, Ahmedhodzic, Rieks, Lewicki, Christiansen, Gall, Bachirou, Rosenberg, Strandberg, Antonsson, Nalic, Rakip (ej tillgänglig)

Preliminär elva: Dahlin - Nielsen, Bengtsson, Safari - Vindheim, Lewicki, Bachirou, Christiansen, Rieks - Rosenberg, Antonsson

Publicerad 2019-02-20 kl 14:34
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå