Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

17,00 på svenskt EM-avancemang

Fotbollskanalen

Efter 1-4-förlusten borta mot Schweiz behöver Sverige vinna med klara siffror inför hemmapubliken på Swedbank Stadion i kväll. 3-0 är ett resultat som tar laget vidare till EM 2011 och det betalar 17,00 hos nordicbet.com.

Efter att ha vunnit sin EM-kvalgrupp på 19 poäng efter åtta matcher (6-1-1) var Sverige på god väg mot U21-EM 2011 i Danmark. Dock inleddes playoff-spelet mot Schweiz, som vann sin grupp efter att ha tagit 20 poäng på tio matcher, med en svidande 1-4-förlust nere i Schweiz vilket gör att Jörgen Lennartssons manskap är i rejäl brygga inför dagens returmöte i Malmö.

Hemma vann Sverige
tre av fyra matcher i gruppspelet och producerade tio mål på dessa matcher. I dag återfås bland annat tidigare avstängda Blackburn-proffset Martin Olsson och tillsammans med Denni Avdic, Guillermo Molins och Albin Ekdal måste han bidra till att Sverige tar en klar seger i returmötet.

Annons

Vinst med 3-0
tar Sverige vidare till EM-slutspelet och det slutresultatet betalar 17,00 gånger pengarna hos nordicbet.com. Skulle Sverige vinna med samma siffror som Schweiz gjorde i Sion, alltså 4-1, ger det 42,00 gånger degen.
Publicerad 2010-10-11 kl 12:15

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto