Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

Blåvit fördel mot Mjällby

Mjällby svarade för en riktigt dålig insats mot Djurgården senast. Med två kännbara avbräck får laget det svårt mot IFK Göteborg och tvåan spelas, med insatsen tillbaka vid oavgjort, till 1,79 hos Nordicbet.com.

Mjällby kommer till spel på Strandvallen med två färska 0-1-förluster i minnet.
Serieledande Helsingborg har besegrat laget med uddamålet och senast var det Djurgården som lyckades göra matchens enda mål.

Tränaren Peter Svärdh var inte alls nöjd med lagets spel och framför allt var det passningsspelet samt oförmågan att skapa chanser som borde oroa Mjällbyfansen. För faktum är att laget bara gjort ett mål på de fyra senaste matcherna.

På hemmaplan har laget vunnit en match, kryssat i en och förlorat två så hår långt. På de tre senaste matcherna på Strandvallen har en slutat oavgjort samt två med förlust.
El Kabir drog på sig ett rött kort senast, trots att han då redan var utbytt, och är avstängd nu. Dessutom skadade sig Peter Gitselov och han kan inte heller medverka i dag. Däremot kan Juan Robledo åter medverka efter avstängning.

IFK Göteborg har heller ingen vidare form att luta sig emot. Senast föll laget med 0-2 mot Malmö FF och i matchen dessförinnan föll laget högst överraskande mot Åtvidaberg med 1-2 på Kopparvallen.

Tobias Hysén saknas fortfarande och det är givetvis ett stort avbräck. Gustav Svensson är dessutom avstängd och han ersätts i truppen av Elmar Bjarnason.
IFK Göteborg ligger trea från slutet i tabellen och att poängbehovet är stort behöver knappast understrykas. I truppen finns det dock gott om kvalité och frågan är inte om spelet lossnar – utan när.

Men tvåan känns lite för vågad i kväll med tanke på gästernas form men att Göteborg vänder hemåt med minst en pinne håller vi för sannolikt.

Därmed testas tvåan, med insatsen tillbaka vid avgjort, till 1,79 hos Nordicbet.com.

Publicerad 2010-05-03 kl 12:00
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons