Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

Bordeaux fixar minst kryss

Trots stor oddsskillnad ger vi Bordeaux förtroendet i det första, helfranska, kvartsfinalmötet i Champions League.

Inför det helfranska kvartsfinalmötet i Champions League mellan Lyon och Bordeaux kommer gästerna till spel med ett psykologiskt övertag efter att ha vunnit säsongens Ligue 1-möte med 1-0 i Lyon i december. Segern ger säkerligen Bordeaux en viktig mental vetskap om att laget kan lyckas här. Bordeaux leder franska Ligue 1 och har så här långt på bortaplan spelat 7-2-4. I CL-gruppspelet besegrades bland annat Bayern München med 2-0 på just bortaplan vilket klart visar lagets kapacitet. Bordeaux är Champions Leagues formstarkaste lag då de vunnit sina sju senaste matcher och har därtill inte förlorat en enda gång. Planus, Sertic samt Traoré är skadade och därtill är Diarra avstängd.

Lyon kan i sin tur stoltsera med att vara obesegrat hemma i den här upplagan av CL och utslagningen av Real Madrid var lika stark som oväntad. I ligaspelet har Lyon noterats för resultatraden 9-3-3 på 15 matcher där, som tidigare nämnt, Bordeaux är ett av lagen som vunnit. Clerc, Boumsong och Hartock är ur spel för OL.

Detta möte är svårsiat men oddset på Bordeaux tycker vi står något högt med tanke på gästernas CL-facit och ligasegern över Lyon. Tvåan får en syn med ett asian handicap 0, insatsen tillbaka vid oavgjort, till 2,73 hos betfair.com.

Publicerad 2010-03-30 kl 10:45
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons