Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

Bristol är en klar vinnare

Jumbon Stockport dras med ett par skador och får det tungt i dagens bortamöte med Bristol. Ettan spelas till 1,61 hos bet365.com.

Bristol har hamnat lite i ingenmansland då det med en match mindre spelad skiljer 13 poäng upp till playoff-plats och 13 ner till den första nedflyttningsplatsen. Laget ska nu spela sin 33:e match av 46 så det finns fortfarande gott om poäng att spela om. I förra omgången tog Bristol en 3-2-seger mot tabellfyran Colchester på hemmaplan, vilket spetsade till resultatraden på hemmaplan till tio vinster, en oavgjord samt fem förluster. Målvakten Mikkel Andersen är iväg med det danska U21-landslaget och därmed startar Rhys Evans i målet i kväll.

Ett lag som inte hamnat i ingenmansland är gästande Stockport. Laget parkerar på jumboplatsen med 23 inspelade poäng på 32 matcher och har ett bortafacit som lyder tre vinster, fyra oavgjorda samt nio förluster. Därtill läggs målskillnaden 12-27. I dagsläget har laget nio poäng upp till säker mark och i förra omgången togs en viktig seger (4-3) hemma mot Wycombe. Stockport får i dag klara sig utan försvarsduon Danny Swailes och Johnny Mullins, samt långtidsskadade Matty Mainwaring.

Här har Bristol ett bra läge till att knappa in på framförvarande lag och till 1,61 hos bet365.com liras laget.

Publicerad 2010-03-02 kl 09:30
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons