Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

Brown favorit att sparkas

Phil Brown. Hulls manager står näst på tur att sparkas. Det tror i alla fall ett engelskt spelbolag.

Hull ligger i dagsläget på en 15:e plats i Premier League med fyra poäng ned till Bolton, som dock har två matcher mindre spelade, på nedflyttningsplats.
Det har under en tid cirkulerat rykten om att Brown skulle få lämna sitt uppdrag och hos det engelska spelbolaget ger det 2,37 att Brown blir näste Premier League-tränare att får sparken från sitt uppdrag.

Bolton, som alltså ligger trea från slutet, har inte heller övertygat och Gary Megson är andrahandsfavorit att få lämna sin post i förtid med oddset 4,00.

En annan tränare, Manchester Citys Mark Hughes, är också föremål för spekulationer då Citys ägare uppges vara mindre nöjda med den forne skyttekungens prestation så här långt. Åtta gånger pengarna betalar det om Hughes får sparken före resten av hans Premier League-kollegor. Liverpools Rafael Benitez, som fått utstå massiv kritik efter att laget blev utslaget ur Champions League, betalar elva gånger pengarna.

Tony Pulis, Stoke,
Sir Alex Ferguson, Manchester United, samt Carlos Ancelotti, Stoke, sitter säkrast på sina poster enligt spelbolaget.

I listan till höger finner ni samtliga odds på vem som blir nästa Premier League-manager att få sparken från sitt uppdrag.

Publicerad 2009-12-03 kl 09:57
Annons
Annons
Annons