Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

Buffon till United ger 6,00

Juventusmålvakten Gianluigi Buffon har tidigare kopplats samman med Manchester United. Nu erbjuds spel på vilken klubb stormålvakten representerar nästa säsong.

Juventus gör en mycket svag säsong, med Juventusmått mätt, och stormålvakten Gianluigi Buffon har vid flera tillfällen uttryckt sin uppgivenhet. Spelare som Diego och Melo har visat sig vara floppvärvningar och till nästa säsong kommer truppen ses över och rensas. Säsongens Europadeltagande var en flopp och nu ser klubben mer och mer ut att missa en topp sex-placering vilket skulle innebära uteblivet Europadeltagande nästa säsong.

Juventusikonen Buffon har tidigare kopplats ihop med Manchester United och då som Edwin van der Sars ersättare. Holländaren som så sent som i februari förlängde sitt kontrakt med mästarklubben med ett år. Att Buffon blir trogen sin ”gamla dam” och spelar i Juventus även nästa säsong ger 1,20 medan en flytt till England och Manchester United står i 6,00 gånger pengarna.

Andra klubbar som kopplas samman med Buffon är Bayern München (12,00), Manchester City (12,00), Barcelona (15,00) och Real Madrid (20,00).

Publicerad 2010-03-28 kl 15:30
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons