Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Fenerbahce vinner klart

Fotbollskanalen

Fenerbahce kom inte upp i sin normala kapacitet senast mot Sion. Ändå blev det seger med 2-0. Nu väntar samma lag på hemmaplan och ettan, med handikappspelet 0-1, spelas till 1,80.

Fenerbahce gjorde inte någon av sina bättre matcher i bortamötet med Sion. Laget tog ledningen med 1-0 på sin första riktiga målchans och därefter visade laget upp en oförmåga att ta tillvara på alla tillfällen som bjöds.

Sion var inte ofarligt och hade bland annat ett friläge vid ställningen 0-1 innan Fenerbahce kunde avgöra matchen i slutskedet.
Ett obesegrat Fenerbahce har dock visat i ligaspelet att att formen är god och segern borta senast mot svårspelade Diyarbakirspor med 3-1 imponerar.

På hemmaplan är
det turkiska storlaget riktigt starkt och Sion, som måste vinna matchen med 2-0 för att ta Europa League-kvalmötet till förlängning, kommer att blotta sig bakåt i sin jakt på mål. Det är en matchbild som kan passa Fenerbahce riktigt bra och ettan, med handikappspelet 0-1, testas till 1,80.

ANNONS
Sion föll i den senaste ligaomgången i Axpo Super League mot Young Boys med 1-3 och ligger på den nedre halvan av den schweiziska tabellen. Ettan, med handikappspelet 0-1, spelas till 1,80.
Publicerad 2009-08-27 kl 10:47
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto