Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

Grasshoppers vinner till 1,70

Grasshoppers vann med 2-0 i förra omgångens hemmamöte med dagens motståndare Bellinzona. I dag blir det på nytt vinst för Zürichlaget.

I förra omgången gav Grasshoppers hopplösa bottenlaget Bellinzona sin tredje raka förlust genom att besegra dem med 2-0. Bellinzona är sett till de tio senaste matcherna det formsvagaste laget i ligan med endast tre inspelade poäng, via en seger. Tabellsituationen är hopplös då nästjumbon har 16 poäng upp till säker mark och bara sju ner till jumboplatsen som innebär direkt nedflyttning. 14 poäng har tagits på 13 hemmamatcher och målskillnaden lyder mindre smickrande 19-31.

Grasshoppers prestationer på bortaplan kontra hemma är som natt och dag. Endast tio av lagets totalt 44 inspelade poäng har bärgats på resande fot, men ska ligatrean hålla undan från bakomvarande lag måste en seger mot ett så här pass svagt motstånd bara tas. Gästerna är, tillsammans med Young Boys, sett till de sex senaste omgångarna det formstarkaste laget i ligan med sin femton poäng via fem vinster.

Grasshoppers ser sin chans till att bättra på sitt bortafacit och gör jobbet. Tvåan spelas till 1,70 hos bet-at-home.com.

Publicerad 2010-04-01 kl 13:15
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons