Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

IFK Göteborg är dagens bank

IFK Göteborg körde med en man mer över Elfsborg med 5-1 senast medan Åtvidaberg föll på eget grepp mot Djurgården. Klasskillnaden är högst påtaglig och tvåan liras till 1,60 hos nordicbet.com.

Inför förra omgångens möte med Djurgården i Stockholm hade Åtvidaberg ännu inte producerat ett enda mål i årets allsvenska. Mot DIF späcktes nollan när laget tog ledningen genom Radetinac men föll ändå till sist med 1-2 efter två självmål. Åtvid är fortfarande sist i tabellen med sina två poäng efter sju omgångar och kan ställa in sig på att ligga där under resten av säsongen. Målskillnaden hittills lyder 1-12 och mot IFK Göteborg håller laget helt enkelt för lång klass för att kunna störa. Jangholm-Melin är uppsatt på skadelistan.

IFK kommer till spel med en 5-1-seger över Elfsborg efter att ha spelat med en man mer i drygt 75 minuter. Glädjande var även att Tobias Hysén var tillbaka och hans betydelse för Blåvitt är som bekant stor. Laget har bara tagit blygsamma åtta poäng på de inledande sju omgångarna men har här ett ypperligt läge till att ta tre nya. Stiller är fortsatt ur spel men tidigare sjuke Pär Ericsson är tillbaka i speldugligt skick.

Tvåan är dagens bank och spelas till 1,60 hos nordicbet.com.

Publicerad 2010-04-24 kl 09:30
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons