Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

Lagerbäck favorit till Wales-jobbet

Före detta storspelarna Ian Rush och Ryan Giggs är heta kandidater till jobbet som Wales förbundskapten. Spelbolagens favorit heter dock – Lars Lagerbäck!

I förra veckan bekräftades det som varit ett rykte under en tid – Lars Lagerbäck har kontaktats av det walesiska fotbollsförbundet och är högaktuell att ta över jobbet som förbundskapten efter John Toshack. Lagerbäck, som senast bossade för Nigerias landslag under sommarens VM-slutspel, ska ha sökt tjänsten och är en av dem som kommer att kallas till intervju.

Efter att han lämnade Nigeria har Sveriges före detta förbundskapten haft en tjänst inom det svenska fotbollsförbundet. Nu kan större uppgifter vänta runt hörnet. I alla fall om man får tro spelbolaget betfair som har Lagerbäck som favorit till förbundskaptensjobbet i Wales.

Lars Lagerbäck berättade nyligen för BBC att han är mycket intresserad av tjänsten och enligt bland andra Sven-Göran Eriksson skulle 62-åringen från Katrineholm vara perfekt i rollen som Wales nye general. Om Lagerbäck får jobbet blir han i så fall den förste icke-brittiska förbundskaptenen någonsin för Wales landslag.

Wales fotbollsförbund kommer att kalla till intervjuer under de närmaste två veckorna och runt den 14-15 december kommer förbundet sedan komma med det slutliga beskedet.

Lagerbäck är alltså favorit hos de flesta spelbolagen. Betfair erbjuder 4.10 på svensken, som är knapp favorit före Chris Coleman, som tidigare tränat bland annat Fulham, Real Sociedad och, senast, Coventry. Coleman står i 4.40.

Publicerad 2010-11-23 kl 14:00
Annons
Annons
Annons