Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

Lira Crotone till 1,75

Crotone är i bra form och har siktet inställt på en kvalplats till serie A. Mot Mantova blir det vinst till 1,75 hos bet-at-home.com.

Crotone jagar en kvalplats till serie A och har i de tre senaste matcherna verkligen visat att de vill lägga beslag på en av dessa platser. 1-0-vinsten hemma över serie A-aspirerande Torino för tre matcher sedan har följts upp med vinster över både Triestina samt Gallipoli och nu har laget endast en poäng upp till sjätteplats, som innebär kvalspel, med tre omgångar kvar att avverka.

På hemmaplan har tio av nitton matcher vunnits medan sex slutat oavgjort samt tre med förlust. Extra skönt måste det vara för laget om de lyckas nå en kvalplats då de straffats med ett två poäng stort avdrag tidigare under säsongen.

Mantova kämpar i sin tur för att säkra ett serie B-kontrakt då de i dagsläget ligger på negativ kvalplats med tre poäng ner till direktnedflyttning samt ett poäng upp till fast mark. Laget har spelat in 14 poäng färre än Crotone och har på 19 bortamatcher svarat för en svag resultatrad som innehåller två vinster, sex oavgjorda samt elva förluster.
Gästerna kommer från en 1-1-match hemma mot Modena i ett möte laget spelade med en man mer i en dryg halvtimme och kunde nå en kvittering först i den 80:e minuten på straff. I dag är motståndet av högre kaliber och nu blir det förlust för Mantova.

Ettan spelas till 1,75 hos bet-at-home.com

Publicerad 2010-05-16 kl 12:00
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons