Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

Lira Le Havre till 2,10

Omgång 30 av 38 i franska Ligue 2 slutförs i dag genom mötet mellan Le Havre och EA Guingamp. För Havres del krävs vinst för att drömmen om avancemang ska leva.

Le Havre ligger inför dagens match nia i tabellen med sex poäng upp till tredje plats som innebär uppflyttning till Ligue 1. Dagens lag har en match mindre spelad än övriga lag och Havre måste klart se sin chans till att ge än mer liv åt uppflyttningskampen. I förra omgången besegrades Bastia med 3-1 på hemmaplan vilket innebar lagets åttonde hemmaseger på 14 matcher. Tre oavgjorda samt tre förluster har även noterats inför hemmapubliken men i dag är det segerkolumnen som ska förbättras.

EA Guingamp utkämpar sin egen kamp då de just nu ligger på nedflyttningsplats med en poäng upp till säker mark. I förra omgången hemmabesegrades Metz med 2-1 men på resande fot har laget under 2010 ännu inte vunnit i ligasammanhang. Bortaformen lyder tre förluster samt två oavgjorda på de fem senaste och bortfacit för hela säsongen har inneburit tre vinster, tre oavgjorda och nio förluster.

Le Havre har vunnit de två senaste mötena här med Guingamp och förutspås att göra så även nu. Ettan synas till 2,10 hos bet365.com.

Publicerad 2010-03-29 kl 12:00
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons