Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

Lira på Elmanders framtid

Kvar i England? Eller en flytt över havet till fastlandet under kommande transferfönster? Ett spelbolag erbjuder nu spel på Johan Elmanders framtid i Bolton efter senaste tidens målsuccé.

Johan Elmanders målform den här säsongen har fått fart på spekulationerna om en försäljning då Bolton behöver få bukt med sin hårt ansträngda ekonomi. Svensken har stärkt sina aktier på transfermarknaden enormt jämfört med tidigare och senaste konstmålet mot Wolverhampton gav stort eko ut i fotbolls-Europa. Han sitter även på ett utgående kontrakt vid säsongens slut vilket gör att han då kan gå som Bosman-fall.

Elmander har hittills producerat sex mål på tretton ligamatcher den här säsongen och det tål att jämföras med fjolårssäsongens skörd som stannade på tre mål på 25 matcher.

Ett spelbolag erbjuder nu ett par spel på Alingsåssonens framtid efter transferfönstret i januari stängts. Att Elmander är kvar hos Bolton den 8 februari betalar 1,40 medan att han lämnat klubben ger 2,70.

I vilket land
Elmander potentiellt spelar i den 8 februari också att spela på. Är han kvar på de brittiska halvöarna och spelar i England ger det låga 1,25 medan en flytt till Frankrike, där han tidigare representerat Toulouse, betalar 8,00 gånger pengarna.

En flytt till sydligare breddgrader i form av Italien samt Spanien ger båda 20,00 gånger degen, medan att han skulle återvända hem till Sverige hålls som högst osannolikt och därför ger 50,00.

Publicerad 2010-11-18 kl 10:45
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons