Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

Lira Randersseger till 1,80

Köge har tagit tre poäng på fem spelade matcher under 2010. Randers är efter fem spelade matcher obesegrat i år. Den sviten förlängs och tvåan liras till 1,80 hos bwin.com.

Köge, som ligger sist i den danska högstadivisionen, svarade för en stor skräll när laget besegrade Bröndby på bortaplan den 25 mars. Slutresultatet skrevs till 0-3 och var en välkommen framgång för tabelljumbon.

Segern var klubbens andra på 25 spelade omgångar och i övrigt har bara fem oavgjorda resultat resulterat i poäng. Totalt har Köge alltså tagit elva poäng och ligger ohjälpligt sist i tabellen.

Senast, i bortamötet med tabelltrean Silkeborg, svarade laget för en riktigt slätstruken insats och laget är inte hjälpt av hemmaplansfavören i kväll. För faktum är att Köges båda hemmamatcher under 2010 resulterat i klara förluster då Ålborg samt Silkeborg besegrat laget med 3-0 respektive 4-1.

Motståndet i dag, Randers, ligger på näst sista plats i tabellen med 17 inspelade poäng. Men formmässigt skiljer det betydligt mer mellan lagen. Randers har nämligen inte förlorat under 2010 då två segrar och tre kryss noterats. Vinsterna har kommit på hemmaplan där 4-0-segern mot Esbjerg senast imponerar allra mest.

På bortaplan har laget spelat 0-0 mot samma lag och dessutom fick laget med sig en poäng i bortamötet med Bröndby via slutresultatet 1-1.

Köge, som har frågetecken för Thomas G. Christensen och Stefan Hansen, håller betydligt sämre klass än Randers och därmed spelas tvåan till 1,80 hos bwin.com.

Publicerad 2010-04-01 kl 12:00
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons