Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

Max kryss för Middlesbrough

Plymouth och Middlesbrough utkämpar slag av olika karaktär när nu säsongen börjar dra ihop sig. ”Boro” är skadedrabbat samt i kryssform och Plymouths desperation kommer inte tillåta ett nederlag. Här spelas ettan, med insatsen tillbaka vid oavgjort, till 2,10 hos bet365.com.

Nästjumbon tillika nedflyttningshotade Plymouth har med en match mer spelad tre poäng upp till säker mark och har en helt okej form. Laget har vunnit tre av sina sex senaste matcher samt kryssat i en. I förra omgången togs en stark bortaseger över uppflyttningsaspirerande Doncaster som besegrades med 2-1, vilket ger välbehövligt råg i ryggen inför slutspurten. Laget hoppas nu på lagkaptenen Fletchers återkomst medan Arnason, Timar, Summerfeild och Eckersley samtliga är ur spel.

Middlesborough jagar en positiv kvalplats och har i dagsläget sex poäng upp till Leicester på sjätte plats. Fem av lagets sex senaste matcher har slutat oavgjort varav den senaste inträffade i förra omgången då endast ett 1-1-resultat nåddes hemma mot Crystal Palace. Inför dagens match saknas definitivt Aliadiere, Pogatetz, Hines, Flood, McMahon och Bates, medan Taylor, O’Neil samt R. Williams är tveksamma till spel. ”Boros” bortafacit så här långt lyder 6-6-8.

Lag som slåss för sin överlevnad är vanskligt att spela emot och med Middlesboroughs alla skador läggs ettan, med insatsen tillbaka vid oavgjort, till 2,10 hos bet365.com med i spelbörsen.

Publicerad 2010-04-05 kl 11:30
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons