Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

Motiverat underspel till 1,80

Sex omgångar in på 2010 års upplaga av argentinska Clausura har San Lorenzo ännu inte deltagit i en match med fler än 2,5 mål. Trenden fortsätter i dag till 1,80 hos bwin.com.

River Plate har inlett säsongen på ett blygsam sätt då de endast tagit sex poäng på lika många matcher. På hemmaplan har dessutom ingen seger tagits på tre försök (0-2-1) och målskillnaden för dessa matcher lyder 1-2. Totalt har laget producerat fem mål och släppt in sex på de sex matcher som hittills avverkats. Endast en match, 3-2 borta mot Chacarita Juniors, har innehållit fler än 2,5 mål. Almeyda och Ferrari är nu åter efter avstängningar.

Gästande San Lorenzo kommer till spel med en 1-0-seger mot Tigre i ryggen, vilket innebar lagets sjunde poäng så här långt. Gästerna har dock spelat oerhört målsnålt i inledningen av Clausura och endast noterats för två fullträffar samt fyra insläppta på sex matcher. Benitez drog på sig ett rött kort i matchens slutminut senast och missar därmed dagens match.

Lagens senaste möte här slutade 0-0 och mycket talar för en snarlik utgång även i dag. Under 2,5 mål spelas till klart godkända 1,80 hos bwin.com.

Publicerad 2010-03-04 kl 09:30
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons