Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

Ny målfest väntar ligatvåan

Både ligatvåan Cambuur och Den Bosch deltar ofta i målrika tillställningar. Inför dagens möte lagen emellan lirar vi över 2,5 mål till 1,55 hos bwin.com.

Cambuur föll i förra omgången med 1-2 mot Maastricht vilket innebar lagets tionde match i rad som innehållit minst tre mål och i senaste hemmamatchen kördes TOP Oss över med hela 8-1. På de fem senaste matcherna har laget producerat 17 mål och totalt har 75 mål producerats på 33 ligamatcher, varav 34 av dessa tillkommit på de hittills 16 spelade hemmamatcherna. Så här långt har 74 procent av Cambuurs alla ligamatcher innehållit minst tre mål.

Den Bosch är även de i bra målform efter att ha haft nätkänning 14 gånger på de sex senaste matcherna och i förra omgången spelade laget 4-4 i hemmamötet med FC Emmen. Den Bosch jagar en playoff-plats och har i dagsläget endast två poäng upp till fjärdeplatsen. På resande fot har 26 mål gjorts samt 21 släppts in på 16 matcher. 60 procent av lagets ligamatcher den här säsongen har innehållit minst tre mål och vid det senaste besöket här avgick Den Bosch med en 3-0-seger.

Över 2,5 mål
är ett spel som mer eller mindre känns bergsäkert och kan liras till 1,55 hos bwin.com

Publicerad 2010-04-09 kl 15:45
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons