Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

Nya mål på Marassi ger 1,65

Genoa har endast lämnat Marassis gräsmatta mållöst en gång den här säsongen - vilket var i 0-5 förlusten mot Inter. I mötet med Palermo, med bland andra målfarlige Miccolli i laget, blir det mål för båda lagen till 1,65 hos bwin.com.

Genoa föll, som vi tipsade om, i bortamötet med Fiorentina i förra omgången och just bortaspelet håller på att kosta laget en plats ut till Europa. Hemma är som bekant Genoa mycket starkt vilket resultatraden 10-3-2 med målskillnaden 37-23 understyrker. Laget snittar alltså drygt 2,5 mål per match på Marassi. Skador på Papastathopulos, Criscito, Juric och Acquafresca gäckar laget men kvalité finns fortfarande i form av bland andra Sculli, Suazo, Zapater, Palladino och Palacio.

Palermo spelade 1-1 hemma mot Inter i förra omgången efter att Cavani kvitterat den regerande mästarens ledning i den 24:e matchminuten. Ligafyran från Sicilien är precis som Genoa som bäst på hemmaplan men de rosaklädda har bland annat bortabesegrat Juventus under säsongen. Med spelare som Miccolli, Cavani och Simplicio i laget har vi dessutom svårt att se att laget går mållöst av planen i dag. Indisponibla är Budan, Liverani, Adamo, Bresciano, Mchedlidze och Carrozzieri.

I ett möte mellan två offensivt skickliga lag spelas båda lagen att göra mål till 1,65 hos bwin.com.

Publicerad 2010-03-24 kl 13:15
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons