Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

ÖSK besegrar Djurgården till 1,90

Örebro har fått fart på nyförvärvet Paulinho och i dag hjälper han till att sänka Djurgården. ÖSK ges förtroendet till 1,90 hos nordicbet.com.

Örebro klarade inte av att ge Helsingborg skåningarnas första förlust för säsongen när de föll med 1-2 på Olympia. Ingen skam dras över ÖSK för det och nu är det dags för hemmamatch på Behrn Arena där de två senaste hemmamatcherna inneburit seger då Halmstad (3-0) samt Häcken (2-0) besegrats.

Örebro har vunnit fyra av sina sex senaste matcher och avsaknaden av duktige Porokara har inte märkts av då nyförvärvet Paulinho producerat två mål på de två senaste matcherna i hans frånvaro. Till dagens match saknar tabelltrean avstängde Wowoah samt tidigare skadade Nordback, Johansson och Westman. Porokara spelar troligt inte i dag heller.

Djurgården mäktade inte med att ta sin tredje seger i rad när de i förra omgången bara nådde 1-1 hemma mot Gais i en match där Hämäläinen svarade för en riktig fullträff. Gustafsson blev utvisad i matchens slutskede och missar därmed dagens match tillsammans med skadade Sjölund och Lyyski.

DIF föll med 0-2 i förra säsongens bortamöte med Örebro och får finna sig i att gälla som underdog inför dagens möte. Örebro är värt en syn till 1,90 hos nordicbet.com.

Publicerad 2010-05-09 kl 10:30
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons