Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN
26v

Premiär för Fotbollskanalens nyhetsbrev - var med från start

Foto: Bildbyrån

Nu har Fotbollskanalens nyhetsbrev premiär.
Här får du noga utvalt innehåll i kombination med exklusiva tävlingar och mycket annat.
Var med redan från start för att ha chansen att vinna fina priser!

Lagom till uppladdningen inför VM har Fotbollskanalens nyhetsbrev premiär. Prenumeranterna kommer att få utvalda nyheter, analyser och speltips direkt till inkorgen. De har dessutom möjlighet att delta i exklusiva tävlingar med fina fotbollspriser.

- Vi vet att många av våra användare inte kan få nog av fotboll. Därför är det extra kul att nu lansera Fotbollskanalens nyhetsbrev där vi kan kommunicera ännu mer direkt med våra dedikerade användare, säger Fotbollskanalens chefredaktör Tobias Rosvall.

Nyhetsbrevet kommer att innehålla noga utvalt material från Fotbollskanalen.

- Innehållet kommer vara en mix av de storys, åsikter och analyser som vi på redaktionen tycker att våra användare absolut inte får missa. Vi kommer också bjuda på exklusiva möjligheter att delta i tävlingar och aktiviteter för de användare som prenumererar, säger Rosvall.

De som hakar på nyhetsbrevet direkt från start får chansen att delta i den första tävlingen, med fina fotbollspriser. Det vill du inte missa!

För att bli prenumerant behöver du bara ange din e-postadress i fältet nedan, så skickas ett välkomstmejl till din inbox. Du kan lätt stänga av din prenumeration när du vill.

Publicerad 2018-05-15 kl 12:20
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons