Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

Real tvålar till Lyon

Det går inte att spela emot Real Madrid i den form laget är i. Den spanska serieledaren får förtroendet i kvällens retur i form av ett asian handicap-spel till 1,94 hos betfair.com.

Real har verkligen spelat upp sig efter 0-1-förlusten i det första åttondelsmötet som spelades i Frankrike. Först ut att få smaka på ”marängernas” måltörst var Villarreal som besegrades med 6-2 på Santiago Bernabeu. Sedan följde en överkörning av Tenerife ute på ön med 5-1 och därefter vändes ett 0-2-underläge mot Sevilla till vinst med 3-2 inför hemmafansen. Nu är dessutom huvudstadslaget ny serieledare. Dagens returmöte kommer Real inte att gå mållöst ifrån och frågan är vilken matchplan fransmännen ska snickra ihop för att stå emot den enorma anstormning som väntar. Real är fortsatt utan Benzema och Pepes tjänster medan Alonso samt Marcelo är avstängda nu.

Lyon hade nog större delen av sitt fokus på dagens returmatch när endast 0-0 nåddes i bortamötet med Boulogne efter en uddlös insats. Om så inte var fallet ska oro infinna sig inför dagens retur. Lyon gör det ofta bra i CL-sammanhang men nu tar det, precis som det gjort de tre senaste gångerna, stopp i åttondelsfinalen. Anderson, Clerc och Bastos är skadade.

Real har redan avfärdat ett franskt lag, Marseille med 3-0, i säsongens upplaga av Champions League och gör så på nytt. Här luktar det tvåmålsvinst och asian handicap -1,5 spelas på Real till 1,94 hos betfair.com.

Publicerad 2010-03-10 kl 12:00
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons