Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

Satsade 32 kronor - vann 1,2 miljoner

Ibland lönar det sig att spela. Fråga bara den schweiziska mannen som satsade 32 kronor och vann 1,2 miljoner kronor hos betfair.com.

Mannen lyckades med en osannolik bedrift i den senaste omgången av Champions League. Han lyckades nämligen pricka in rätt tecken, 1, X och 2, i hela åtta matcher och det gav det enorma oddset 37 421 gånger pengarna.
- Det är hela 56 procent bättre odds än vad han hade fått från Ladbrokes som erbjöd oddset 23 984 för samma kupong, säger Klas Winberg, Sverigechef hos Betfair.

Det var inte utan ett par otroliga händelser i slutminuterna som fick ”åttlingen” att gå in. Fram till den 87:e minuten var det nämligen två matcher som inte såg ut att gå schweizarens väg. Men först kvitterade Tomica Mirosavljevićs till 2-2 i APOELs match mot Chelsea och sedan gjorde Evgeni Aldonis det vinnande målet i matchen mellan Besiktas och CSKA Moskva – i den femte tilläggsminuten.

Mannen hade även med tvåan på Bayern München som vann med osannolika 4-1-seger mot Juventus. Att segermarginalen skulle bli så stor var det inte många som trodde och innan avspark gav spelarna på Betfair bara Bayern 28 procents chans att vinna matchen.

Totalt skrevs vinsten till 1 175 000 kronor. Mannen, som givetvis var överlycklig efter den enorma bedriften, vet ännu inte vad han ska göra med pengarna.

Publicerad 2009-12-17 kl 10:42
Annons
Annons
Annons