Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN
10å

Sebastian Larsson stoppas

Birmingham har inga planer på att släppa landslagsmittfältaren Sebastian Larsson till den kommande säsongen.

Sebastian Larsson stod för karriärens främsta säsong. Men Birmingham lyckades ändå inte hänga kvar i Premier League. Nu väntar ett steg tillbaka i karriären för landslagsmittfältaren som ser ut att tvingas kvar i klubben.

- Jag är i den åldern att jag vill hålla till, och utvecklas, på så hög nivå som möjligt, säger Larsson till SPORT-Expressen.

Trots att flera Premier League-klubbar uppgetts visa intresse för svensken, Newcastle har lagt ett bud motsvarande 50 miljoner, har klubben inga tankar på att släppa iväg sin stora stjärna. Birmingham ser Larsson som den kanske viktigaste pusselbiten för att ta sig tillbaka till Premier League.

- Jag trivs väldigt bra i Birmingham som klubb, men samtidigt tänker jag inte sticka under stol med att jag vill vara kvar på den högsta nivån, konstaterar Larsson.

- Sånt tänk finns ju med i bilden. Jag vill ta så stora kliv som möjligt och det är klart att möjligheterna att ta större steg finns i Premier League.

Varken Larsson eller hans agent Per Jonsson har dock gett upp hoppet om att hitta en ny klubb till den kommande säsongen.

- Det är ingen hemlighet att Sebastian vill spela på den högsta nivå, och det är Premier League. Självklart jobbar man hårt med en sådan lösning, konstaterar Jonsson.

FotbollDirekt.se

Publicerad 2008-07-06 kl 11:10
Annons
Annons
Annons