Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

Spela på Torres målproduktion

Två mål mot Chelsea. Fernando Torres har hittat formen. Att spanjoren lyckas leverera lika många mål som under förra säsongen ger 1,83 hos ett engelskt spelbolag.

Fernando Torres har under en längre tid varit iskall men efter ett svagt VM-slutspel och en trevande säsongsinledning verkar det nu som Liverpools anfallsess har hittat tillbaka till gammal god form. I den gångna helgens stormöte med Chelsea svarade Torres för båda målen som gav ”Pool” segern med 2-0 inför hemmafansen på Anfield. Därmed dubblade han upp sin målskörd i årets ligaspel.

Fyra mål på tio matcher är självklart en lägre målproduktion än vad som förväntas av en spelare av Torres klass men kanske var helgens två mål startskottet på en vändning för spanjoren. Förra säsongen levererade han 18 mål på 22 ligamatcher, men det är en lägre målskörd som ett engelskt spelbolag utgår ifrån när de satt oddsen för hur många ligamål Torres gör under säsongen 2010/11.

1,83 är oddset som erbjuds både på att han gör fler än 16,5 mål, alltså 17, under Premier League-säsongen. Samma odds, 1,83, gäller om Torres svarar för 16 mål eller färre.

Publicerad 2010-11-09 kl 17:00
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons