Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

Sunt underspel i svag cup

Två bottenlag med svag form och dålig effektivitet framåt. Det luktar underspel lång väg om cupmötet mellan Leyton Orient och Brentford.

Football League Trophy (även känd som LDV Vans Trophy) är inte precis Englands mest prestigefyllda turnering. Men den på senare år tillkomna regeln om att de deltagande lagen måste spela med minst sex av de spelare som har noterats för flest matcher under säsongen (i sina respektive positioner), innebär i alla fall att vi som spelare inte riskerar att de lag vi tippar på kommer till spel med ett helt juniorlag.

Både Leyton Orient och Brentford tillhör League One och lagen skuggar varandra i tabellens bottenskikt. Brentford tog säsongens andra seger när man besegrade Charlton i lördags men på bortaplan har The Bees varit mer än lovligt svaga så här långt. På resande fot har laget bara skrapat ihop två poäng på fem matcher och endast producerat ett mål.

Leyton Orient å
sin sida har bara gjort två mål i sina tre senaste hemmamatcher. I mötet med Oldham senast (1–1) tvingades målvakten Jamie Jones utgå på grund av skada strax före paus, och just efter att Oldham gjort 1–0. Andremålvakten Lee Butcher svarade dock för en bra insats när han i den andra halvleken höll nollan och bidrog till att Orient lyckades kämpa sig till en poäng.

Brentford har gjort klart minst mål (6) av lagen i League One hittills och har stora brister offensivt. I de tre senaste mötena mellan Leyton Orient och Brentford har det producerats totalt sex mål vilket ger ett snitt på två mål per match. Lagen möttes i ligan för en och en halv vecka sedan, och då vann Leyton med 1–0 efter en relativt chansfattig match. Något liknande kan vara att vänta idag och det känns med andra som om detta kan vara ett mycket sunt underspel.

Under 2,5 mål mellan Leyton Orient och Brentford spelas till 1.72 hos bwin.

Publicerad 2010-10-05 kl 12:15
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons